Live

NOUTĂȚI

Teledon „Români Împreună”: Mihai Morar te invită să fii erou #deAcasa

Teledon „Români Împreună”: Mihai Morar te invită să fii erou #deAcasa
Duminică, 29 martie, ora 13.00, are loc cel mai mare teledon virtual, un maraton de emoție în care se vor aduna fonduri pentru a susține doctorii în lupta cu Coronavirus.
 
În clipe de cumpănă, bunătatea, solidaritatea și omenia nu sunt o opțiune oarecare, sunt o obligație nobilă.
 
Eroii nu ies în față, ei doar își fac treaba. Iar acum, mai mult ca niciodată, și eroii au nevoie de ajutor.
 
Ei sunt eroii în alb. Eroii al căror sacrificiu naște speranță. Eroii pentru care spitalul a devenit acasă. Ei sunt oamenii care fac bine România. 
 
Pe 29 martie, la ora 13:00, Sandra Stoicescu, Mihai Gâdea, Mihai Morar și Dan Negru te invită să spui ajutEU!
 
Aceștia vor fi gazdele unui teledon difuzat simultat la toate cele cinci canale TV: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV. Inițiativa își propune să strângă bani și să ajute „oamenii din linia întâi”, medicii și asistenții care luptă cu Coronavirusul.
 
Pe ecrane gigantice 360 grade, Sandra Stoicescu, Mihai Gâdea, Mihai Morar și Dan Negru vor fi conectați cu toată România și nu numai. 

Zeci de vedete vor vorbi în direct cu oamenii de acasă, chiar din intimitatea casei lor, fiind pentru prima dată când se realizează un astfel de eveniment.
 


Fii erou #deAcasa! Teledon „Români Împreună– donează și salvează! 
 
E rândul tău să fii erou! Salvează-i ca să te salveze!
 
Donează la 8848  pentru a ajuta medicii să lupte împotriva COVID-19:
 
  • RO86BTRL000AJUTEU8848RON
  • RO32BTRL000AJUTEU8848EUR
Nu uita: Duminică, 29 martie, de la ora 13:00 pe Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3. #deAcasaLuptamImpreuna, #deAcasaAjuti Eroii în alb.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate