Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Smiley - Ce mai faci, străine? - Acapella Cover by Aquene

VIDEO: Smiley - Ce mai faci, străine? - Acapella Cover by Aquene
Carantina este combustibil pentru creativitate. YouTube este plin de videoclipuri „home made” lansate ultima vreme, care mai de care mai interesante. Unul dintre ele este acesta, în care o artistă tânără pe nume Aquene îi dă un alt aer piesei „Ce mai faci, Străine?”.

Cover-ul ne prezintă hitul lui Smiley într-o variantă acapella. Majoritatea „instrumentelor” sunt cântate de Aquene, iar rezultatul final arată și sună foarte „profi”. Dă-i play ca să vezi mai exact la ce ne referim!PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate