Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Smiley a lansat primul film muzical „Mai mult de-o viață”

VIDEO: Smiley a lansat primul film muzical „Mai mult de-o viață”

Smiley s-a lăsat purtat de vânt și a combinat muzica, narațiunea și cinematografia, pentru a crea ceva care să dureze „Mai mult de-o viață”.


Scurtmetrajul realizat de Smiley cuprinde 5 episoade muzicale distincte, dar care vorbesc despre aceeași poveste de iubire fără sfârșit. Unul dintre episoade se numește „Nu mai există dup-aia” și a fost cântat în avanpremieră la Morning ZU.

Smiley a călătorit în timp de la 7 la 50 de ani când a compus, jucat și cântat povestea de dragoste și de prietenie din „Mai mult de-o viață” – FILMUL care s-a lansat integral, ca un scurt-metraj, pe canalul său de YouTube. La mai puţin de 24 de ore de la lansare, filmul de 18 minute are peste 40.000 de vizualizări.

Ideea proiectului unic în cariera lui Smiley și pe piața muzicală din România a pornit de la dorința artistului de a spune cu ajutorul mixului dintre muzică, narațiune și cinematografie o poveste de iubire fără sfârșit care se transformă în timp, pe parcursul a cinci episoade muzicale distincte.

Odată cu filmul «Mai mult de-o viață» am experiementat călătoria în timp cu ajutorul muzicii, a poveștilor și a filmului. Am retrăit exuberanța începutului de viață, dar și apăsarea ridurilor din colțul ochilor, ca la 50 de ani. A fost o călătorie frumoasă și tumultuoasă, cu tristeți și fericire, cu lacrimi și exuberanță, cu agonie și extaz, ca orice poveste de viață în mai multe acte.”, a povestit Smiley despre primul serial muzical din cariera sa de până acum. 

Vezi filmul aici!10 zile de filmări de zi și de noapte, în diverse locații, pe stradă sau în câmp, pe drum pustiu sau în vârf de deal, în ploaie și pe vânt, ore în șir petrecute la machiaj pentru ca Smiley și Gina Pistol, doi dintre actorii serialului, să aibă ridurile și expresiile faciale ale unor personaje de 50 de ani, retrăirea lacrimilor de fericire sau de durere din iubire, orele în șir petrecute deasupra orașului, pe acoperișul unei clădiri, toate sunt parte din ingredientele primei și intensei povești cinematografico-muzicale lansate de Smiley odată cu „Mai mult de-o viață – FILMUL”.   
 
O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, „Mai mult de-o viață” are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, iar muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate