Live

NOUTĂȚI

Lidia Buble ajută refugiații ucraineni: „Tot ce avem pe acasă, haine, cosmetice, produse alimentare, vor fi transportate celor din Ucraina”

Lidia Buble ajută refugiații ucraineni: „Tot ce avem pe acasă, haine, cosmetice, produse alimentare, vor fi transportate celor din Ucraina”

Pandemia ne-a ținut izolați, iar suferința oamenilor din Ucraina ne ține uniți! Este important să fim prezenți și să înțelegem că indiferent de țară și de culoarea pielii, oamenii care au nevoie de noi trebuie ajutați. Cu o haină. Cu un acoperiș. Cu un gând pozitiv.


Printre vedetele care au fost solidare cu situația actuală a ucrainenilor se numără și Lidia Buble. Artista s-a decis să dea o mână de ajutor și să doneze tot ce poate către oamenii din Ucraina.

"Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă, haine, cosmetice, produse alimentare, vor fi transportate celor din Ucraina", a scris Lidia Buble, pe Instagram.

Artista și-a schimbat culoarea părului, dar nu și caracterul nobil. Congrats!
 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate