Live

NOUTĂȚI

VIDEO | S-a lansat trailer-ul pentru La Casa de Papel: Berlin. Când va avea premiera

 VIDEO | S-a lansat trailer-ul pentru La Casa de Papel: Berlin. Când va avea premiera

Avem o ZUper veste pentru fanii serialului La Casa de Papel!


Netflix anunță premiera pentru „Berlin”, un spin-off după „La Casa de Papel”, pentru luna decembrie.

Anul trecut, am savurat ultimele episoade din serialul La Casa de Papel. Totuși, sfârșitul nu a fost aici. Producătorul Alex Pina a decis să aducă o altfel de continuare serialului și a ales un personaj în jurul căruia se va desfășura toată acțiunea, în noua producție Netflix.

 Berlin e personajul norocos care va avea propriul serial. Actorul Pedro Alonso, cel care îl interpretează pe Berlin, se simte recunoscător pentru această oportunitate.

„Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a mărturisit Pedro Alonso.

Tu cu ce personaj din La Casa de Papel ai vrea să vezi un serial?

Vezi trailer-ul pentru „Berlin” aici!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate