Live

NOUTĂȚI

VIDEO | S-a lansat primul episod din „The Idol”. The Weeknd: „Nu e un serial pentru toată lumea”

VIDEO | S-a lansat primul episod din „The Idol”. The Weeknd: „Nu e un serial pentru toată lumea”

„The Idol” e un nou serial american, creat de Abel Tesfaye (The Weeknd), Reza Fahim și Sam Levinson (creatorul „Euphoria”). Primul episod s-a lansat azi.

 
Această miniserie cu șase episode îi are în rolurile principale pe Lily-Rose Depp și pe  Abel Tesfaye (The Weeknd). 
 
Serialul se focusează pe popvestea de iubire dintre o cântăreață pop (Lily-Rose Depp) și un proprietar de club, liderul unui cult secret din Los Angeles, jucat de artistul The Weeknd. „The Idol” e o satiră la adresa industriei muzicale și prezintă o lume mai puțin cunoscută din zona muzicii pop. 
 
Primele două episoade au fost prezentate la  la Festivalul de la Cannes, serialul fiind primit cu aplauze din partea publicului. Iar pe platformele de streaming, primul episod s-a lansat azi. 



Serialul a fost criticat pentru scenele șocante și explicite, iar criticii l-au caracterizat drept „o fantezie a unui bărbat toxic”, scrie publicația The Guardian.
 
Pentru aceste critici, The Weeknd are un răspuns:
 
„Când am început să fac muzică, a fost exact același lucru. Muzica mea era provocatoare și știam că va fi greu de digerat. Și multora nu le-a plăcut. Nu vreau să fac această comparațe, dar simt că asta se întâmplă și acum. Acest serial nu e pentru toată lumea și asta e un lucru bun. Noi nu suntem politicieni”, a mărturisit The Weeknd, recent, într-un interviu.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate