Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Primul trailer oficial pentru Avatar 2: The Way Of Water. Când se lansează?

VIDEO | Primul trailer oficial pentru Avatar 2: The Way Of Water. Când se lansează?

Regizorul James Cameron îi bucură pe fanii Avatar cu trailer-ul oficial pentru „Avatar 2: The Way Of Water”. 

 
Primul film „Avatar” s-a lansat în 2009, a câștigat 3 premii Oscar și nerăbdarea fanilor pentru o continuare a acestei producții. Așteptarea a luat sfârșit! 
 
După mai bine de un deceniu de la primul filmul, „Avatar: The Way Of Water” spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), a provocărilor prin care trece pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură. 
 
Partea a doua a filmului promite să te țină în suspans și să te facă să ai răbdarea de a mai aștepta încă un deceniu până la următorul „Avatar”, de ce nu?

Mai mult de atât, filmul se va lansa într-o multitudine de formate audiovizuale, inclusiv 2D, 3D și IMAX.
 
„Avatar: The Way Of Water” se lansează pe 16 decembrie 2022. Dacă am așteptat ani de zile, putem să mai aștepăm câteva luni. :)) Lăsăm aici trailer-ul oficial! Play! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate