Live

NOUTĂȚI

Andrew Dum lansează ”So Good”, imnul unei veri pline de petreceri și iubire

Andrew Dum lansează ”So Good”, imnul unei veri pline de petreceri și iubire
Vara este tot mai aproape și se anunță plină de iubire, distracție, muzică bună și nopți lungi cu petreceri până la răsărit.
 
Andrew Dum dă startul cu ”So Good”, o piesă dance energică și plină de optimism, susținută de vocea cu timbru pătrunzător și versuri pozitive.
 
Andrew Dum - So Good
 
 
Piesa în varianta radio a fost compusă și produsă de Randi, armonie Andrew Dum, iar variantele de club și de festival au fost produse de Andrew Dum și Waves.
 
Sunt inspirat de bucuria și energia pe care le resimt atunci când mă gândesc la vară, la libertatea de a fi noi înșine și de a trăi clipa la maximum. ”So Good” a apărut din dorința de a simți totul la intensitate maximă, doar când asculți piesa, indiferent de locul și momentul în care te afli. Enjoy it! It’s so good to be alive!”, a spus Andrew Dum.
 
Piesa se va lansa cu un EP ”So Good” care conține varianta de radio, de club și de festival a acestui single.
 
Anul trecut, Andrew Dum a lansat piesa “Mammy Blue”, iar piesa “Limoncello” cu Michel Kotcha a DJ-ului a fost apreciată de nume importante ale scenei EDM, precum Sam Feldt, Hardwell, Don Diablo și Lost Frequencies. Este e primul DJ roman ambasador al genului Future Rave în România.
 
Andrew Dum - Mammy Blue 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate