Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Motivul pentru care Vlăduța Lupău a fost la un pas să renunțe la muzică

VIDEO | Motivul pentru care Vlăduța Lupău a fost la un pas să renunțe la muzică
Vlăduța Lupău a povestit cu Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu și așa am aflat multe lucurui noi despre viața ei personală și profesională. 
 
În discuția despre sarcină și despre rolul ei de mamă, am ajuns și la subiectul „Cântece de leagăn”. Așa am aflat despre experiența artistei legată de un cântec de leagăn care aproape că a făcut-o să renunțe la muzică. 
 
Sunt marcată de un cântec de leagăn care aproape că m-a făcut să mă opresc din cântat. Și de aceea nu o să-i cânt niciodată cântece de leagăn copilului meu.”, ne-a povestit Vlăduța Lupău. 
 
Cum se numește cântecul?
 
Vlăduța Lupău a câștigat primul loc la Festivalul „Maria Tănase”, cel mai mare festival de folclor din țară, în 2007. La următorul festival a fost chemată să cânte piesele care i-au adus marele premiu. Și de aici începe povestea.
 
În ziua festivalului i s-a cerut să interpreteze și „Cântec de leagăn”, de la Maria Tănase, o piesă pe care nu o cunoștea. Câteva ore de repetiții nu au ajutat-o să aibă o interpretare suficient de bună pe scenă. Așa că după primele strofe, s-a oprit cântarea și artista a plecat cu o dezamăgire atât de mare, care aproape că a făcut-o să renunțe la visul ei. 

„Acela a fost singurul meu moment critic. Am zis că mă las de cântat, că muzica nu e pentru mine. Îmi era foarte rușine de cum am cântat acolo. Eu am știut că nu trebuie să-l cânt, dar nu am știut să zic «Nu!»”, ne-a spus artista.
 
Dincolo de povești, podcastul Fain & Simplu cuprinde și lecții de viață. Să nu renunți la visul tău și să știi când să spui „Nu”, asta ne-a reamintit noul podcastul cu Vlăduța Lupău. Îl poți urmări și tu aici:

Vlăduța Lupău, povestea unei fete cu care petrece toată România
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate