Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Kalush Orchestra va vinde prin licitaţie trofeul Eurovision 2022. Ce vor face cu banii?

VIDEO |  Kalush Orchestra va vinde prin licitaţie trofeul Eurovision 2022. Ce vor face cu banii?

Cea de-a 64-a ediție a concursului Eurovision a fost câștigată, sâmbătă seara, de Ucraina, reprezentată de trupa Kalush Orchestra cu piesa „Stefania”.


Kalush Orchestraa anunțat că vor vinde prin licitație trofeul Eurovison, iar banii obținuți vor ajunge la o fundație care ajută Ucraina, în special - Armata Ucraineană.

Plănuim să scoatem trofeul la licitaţie şi să donăm toţi banii unei fundaţii care ajută forţele armate şi Ucraina. Urmează să alegem una. Mulţi oameni deja fac donaţii din străinătate şi poate şi mai mulţi ar vrea să doneze. Iar acest lucru îi va motiva. Va fi în beneficiul Ucrainei”, a explicat liderul trupei, Oleh Psiuk.

În urma voturilor publicului, piesa „Stefania” a obținut 631 de puncte. Totuși, victoria cea mai mare ar fi ca pacea să cânte la finalul războiului din Ucraina. We stand with Ukraine!

Ascultă aici piesa câștigătoare. Play! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate