Live

NOUTĂȚI

The Motans a lansat albumul „Great Expectations”. Ascultă-l aici!

The Motans a lansat albumul „Great Expectations”. Ascultă-l aici!
Denis Roabeș aka The Motans tocmai a lansat „Great Expectations”. Acesta este al treilea album din cariera artistului și vine la 2 ani după albumul anterior, „My Rhythm & Soul”.

Uite ce spune The Motans despre acest material:

Great Expectations. Pentru că mereu avem aşteptări cu toţii. Aşteptările oamenilor în ceea ce mă priveşte sunt legate desigur de muzică. Când mai lansez o piesă nouă? Când mai lansez o piesă că la început? Eu vreau să merg peste aşteptări. Azi, cel de-al treilea album. Piese ca la început nu vor mai fi niciodată, eu sunt muzica mea, iar aceasta va suna azi aşa cum sunt şi cum mă simt azi.

Materialul conține 12 piese, o parte dintre acestea sunt deja cunoscute și se bucură  de succes: Insula”, „În Golul Tău” sau „Povestea unui naufragiat”, piesă care s-a auzit în premieră la ZU.          

Te invităm să asculți noul album semnat The Motans și să te bucuri de fiecare melodie în parte.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate