Live

NOUTĂȚI

Video: INNA interpretează o piesă a Alexandrei Stan pe TikTok

Video: INNA interpretează o piesă a Alexandrei Stan pe TikTok
INNA a postat pe TikTok un video în care face lip sync pe una dintre cele mai cunoscute piese ale unui artist român. E vorba de hit-ul „Mr. Saxobeat” al Alexandrei Stan.  
 
Săptămână trecută, România a apărut pe harta Spotify-ului cu o performanță de peste 300.000.000 de ascultări pentru hit-ului „Mr. Saxobeat”. Chiar și după 10 ani de la lansarea acestei piese, Alexandra Stan scrie istorie prin cifrele în continuă creștere. Tot prin „Mr. Saxobeat”, artista a reușit performanța de a sta șase săptămâni consecutiv în topul Billboard.
 
S-a tot vorbit de o competiție între INNA și Alexandra Stan, iar în ciuda celor spuse aceste două artiste se susțin. Ba chiar au lansat și o piesă împreună: „We wanna”. 
 
Postarea INNEI de pe Tik Tok ne arată că scopul muzicii e acela de a fi cântată și dusă mai departe, nu de a fi pusă în competiție. 

Vezi clipul aici!  
 

 
@inna

Come on, sing with me! ������

♬ original sound - INNA
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate