Live

NOUTĂȚI

Anunț oficial făcut de Meta: Facebook și Instagram s-ar putea închide în Europa

 Anunț oficial făcut de Meta: Facebook și Instagram s-ar putea închide în Europa
Unele aplicații de social media au devenit al doilea aer al nostru. Cum ar fi Facebook și Instagram. Așa că ne e greu să ne imaginăm viața fără ele. 
 
În raportul anual al companiei Meta, Mark Zuckerberg anunță riscul ca aplicațiile Facebook și Instagram să fie închise în Europa, din cauza legilor de prelucrare a datelor personale. 
 
Legile europene pentru protecția datelor nu permit companiei Meta să stocheze date pe serverele din SUA. Pentru Meta, aceste date sunt necesare la nivel operațional, dar și pentru publicitatea direcționată, de unde vin unele dintre cele mai importante venituri pentru companie.
 
”Dacă nu vom putea transfera datele între ţările şi regiunile în care operăm, sau dacă suntem restricţionaţi în a transmite date între produsele şi serviciile noastre, ar putea fi afectate atât abilitatea noastră să furnizăm acele servicii, cât şi modul în care am putea furniza acele servicii şi abilitatea noastră să targetăm reclamele. Cel mai probabil, nu vom putea oferi în Europa cele mai importante produse ale noastre, precum Facebook sau Instagram”, a anunțat Meta în raportul anual. 
 
Noi spunem că situația se va rezolva, pentru că ce ar fi o memă sau un story fără Facebook și Instagram? O poză cu prietenii sau un selfie cu #lovemylife și #myDubai? :))
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate