Live

NOUTĂȚI

Video: INNA, concert pentru cei 7 milioane de abonați pe YouTube

Video: INNA, concert pentru cei 7 milioane de abonați pe YouTube

De curând, INNA a sărbătorit creșterea comunității de pe YouTube la peste 7 milioane de abonați, moment extraordinar de a celebra alături de fani.

 
Artista a pregătit un concert pentru a prezenta versiunea live a mai multor piese din prima parte a albumului, lansat la începutul acestui an, ”Champagne Problems”, precum ”Lonely”, ”Love Bizarre”, ”Solo”, ”Baby”, ”Ready Set Go”, dar și hitul ”Up”, single care se bucură de multă atenție din partea publicului și susținere din partea radiourilor din lume.
 
INNA - 7 Million Subscribers YouTube Concert | DQH Performance

 


INNA a lansat de curând cea de-a doua parte a albumului ”Champagne Problems” care include 8 piese printre care ”Cryo”, ”Millenium”, ”Take Me Home”, ”Kumera”, ”Oxygen”, ”Karma”, ”Breathless” și ”Don't Let Me Down”.
 
”Cryo” este piesa de rezistență a albumului, catchy, plină de energie, care te va face să cânți și să dansezi întruna. 
 
Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală numită Dance Queen’s House pe care artista le-a petrecut izolată într-o casă cu producători și compozitori alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar și pentru a-i aduce pe fani și mai aproape de universul ei prin cele 8 vloguri postate pe canalul de YouTube al artistei.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate