Live

NOUTĂȚI

Daddy Yankee se retrage din industria muzicală cu un ultim turneu și album

Daddy Yankee se retrage din industria muzicală cu un ultim turneu și album
Prin intermediul unui video pe Instagram și pe Youtube, Daddy Yankee a anunțat că se retrage din industria muzicală. Albumul „Legendaddy” e cel cu care încheie cei 32 de ani de experiență muzicală și în care ne-a bucurat cu atâtea hituri, precum „Gasolina”, „Con calma”, „Dura”. 
 
Îmi voi lua rămas bun sărbătorind acești 32 de ani de experiență cu acest nou album, „Legendaddy”. O să vă ofer toate stilurile care m-au definit, într-un singur album. Mă retrag mulțumind publicului, colegilor, tuturor producătorilor, oamenilor de radio, presă, televiziune și vouă, în special, cei care mi-ați fost alături de la începutul reggaetonului. Mulțumesc familiei mele din întreaga lume pentru că mi-a oferit inspirația de care aveam nevoie.”, a spus artistul în videoclipul publicat pe social media. 
 


Albumul „Lengendaddy” se lansează joi, 24 martie 2022, și tot anul acesta Daddy Yankee are ultimul tur, intitulat „La Última Vuelta”, unde intenționează să concerteze în mai mult de 10 țări. 

Chiar dacă Daddy Yankee se retrage din industria muzicală, hiturile lui rămân. Ce ar fi un party fără „Gasolina”? 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate