Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Filme și seriale noi pe Netflix în ianuarie 2024

VIDEO: Filme și seriale noi pe Netflix în ianuarie 2024

E momentul potrivit să te așezi confortabil pe canapea și să urmărești un film bun pe Netflix. La început de an, te așteaptă o mulțime de filme și seriale noi pe această platformă de streaming.
 

Iată care sunt titlurile lunii ianuarie:
 
1. „Boy Swallows Universe”. Filmul urmărtește povestea unui băiat care crește în suburbiile anilor ’80 din Brisbane. Eli Bell se confruntă cu realitățile dure ale vieții și cu pericole care îi amenință familia. Din 4 ianuarie, pe Netflix.
 


2. „The Brothers Sun”, un serial spumos, de acțiune, cu Michelle Yeoh, Justin Chien, Sam Song Li în rolurile principale. Serialul urmărește relațiile de familie ale unei triade din Taipei (mama și cei doi fii) în contextul amenințării acesteia de către un asasin misterios, pe urmele căruia va merge fratele cel mare ca să-i protejeze pe ceilalți membri de pericol. Din 4 ianuarie, pe Netflix.
 

3. „Society Of The Snow”. În 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene din Uruguay, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, se prăbușește pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit accidentului catastrofal. Regăsindu-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, ei se văd nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a supraviețui. Filmul va reprezenta Spania la premiile Oscar în 2024 și este disponibil pe Netflix.
 

4. „Lift”, un film a cărui acțiune se desfășoară în timpul unui zbor, când o bandă de hoți condusă de Cyrus Whitaker (KEvin Hart) se pregătește să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion de pasageri care zboară la 12.000 de metri altitudine.
 

5. „Griselda”, o miniserie inspirată din viața Griseldei Blanco din Columbia, femeia care au creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istoria drogurilor. În anii '70 – '80, în Miami, Griselda Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „The Gothmother” („Nașa”). În rolul pricipal joacă Sofia Vergara, aceasta fiind și directorul exectiv al producției. Miniseria a fost creată de Eric Newman, realizatorul serialelor „Narcos” și „Narcos: Mexic”.
 

6. „Fool Me Once”. Serialul urmărește povestea unei familii care rămâne traumatizată în urma unor violențe teribile. Filmul începe cu Maya, un fost soldat care își vede soțul ucis pe o cameră secretă pentru bone. Aceasta descoperă o conspirație pusă la cale cu multă vreme în urmă. În rolurile principale: Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage.
 

7. „Kübra”. După ce primește mesaje care par a prezice viitorul, un mecanic începe să creadă că ele vin chiar de la Dumnezeu și ajunge rapid în centrul atenției.Un serial disponibil din 25 ianuarie.
 

8. Bitconned - un documentar polișist, bazat pe fapte reale, ce dezavăluie povestea a trei bărbați din Florida care  exploatează piața liberă a criptomonedelor, înșelând investitorii cu milioane de dolari pentru a-și finanța stilurile luxoase de viață.
 

9. „Break Point: Sezonul 2”, un documentar ce urmărește întoarcerea pe teren a unor tenismeni de top, în competiții epuizante de Mare Șlem, pentru a-și îndeplini visul de a fi numărul 1 în lume.
 

10. „Sixty Minutes” spune povestea lui Octavio, unui luptător de arte marțiale care abandonează un meci mare, alergând prin Berlin pentru a putea ajunge la petrecerea fiicei sale, care își aniversează ziua de naștere. Totodată, Octavio luptă pentru obținerea custodiei fiicei sale.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate