Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Ed Sheeran colaborează cu o trupă ucraineană. O parte din clip a fost filmat pe frontul din Harkov

VIDEO | Ed Sheeran colaborează cu o trupă ucraineană. O parte din clip a fost filmat pe frontul din Harkov

Formația Antytila, una dintre cele mai cunoscute trupe din Ucraina, a lansat împreună cu Ed Sheeran piesa „2step”.


Totul a început cu un video postat pe TikTok de către trupa Antytila, pentru Ed Sheeran. Aceștia și-au exprimat dorința de a participa on-line la concertul caritabil pentru Ucraina, organizat în Birmingham.

Organizatorii concertului nu au putut îndeplini această dorință, din cauza asocierii trupei Antytila cu Armata.

Totuși, echipa lui Ed Sheeran a reușit să facă trupa ucraineană fericită, cu o colaborare! Așa au început  artiștii să scrie versurile pentru piesa „2step”, iar o parte din videoclip a fost filmat chiar pe frontul din Harkov.

„Ed simte acea durere, compasiune şi simpatie pentru poporul ucrainean”, a spus solistul trupei, Taras Topolya, într-un interviu, adăugând că versurile au fost compuse în timp ce activa ca medic pe front în localitatea Borodyanka.

În doar 2 zile de la lansare, piesa a strâns aproape 2 milioane de vizualizări, iar încasările obținute în urma acesteia vor fi donate ucrainenilor.

Acesta e un exemplu că poți să-ți urmezi visurile oriunde, oricând și oricum. Felicitări, băieți! We stand with Ukraine!

Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate