Live

NOUTĂȚI

Trupa ucraineană Antytila, care se luptă în prima linie, îl întreabă pe Ed Sheeran dacă poate cânta de la distanță la „Concert For Ukraine”

Trupa ucraineană Antytila, care se luptă în prima linie, îl întreabă pe Ed Sheeran dacă poate cânta de la distanță la „Concert For Ukraine”

Camila Cabello, Ed Sheeran, Emeli Sandé, Gregory Porter și Snow Patrol sunt primii artiști anunțați pentru „Concert for Ukraine” din Birmingham, un eveniment de strângere de fonduri pentru Ucraina.
 

Printr-un clip pe TikTok, adresat lui Ed Sheeran, trupa ucraineană Antytila s-a oferit să participe la acest concert caritabil, chiar de pe front.  
 
Trupa Antytila i-a transmis lui Ed Sheeran că înainte, pe vreme de pace, trupa lor era înconjurată de mii de oameni, la concerte. Acum, viața lor s-a schimbat și sunt înconjurați de arme, tancuri și bombe. 
 
Tu vei concerta în Birmingham. Noi - de pe front, printre bombe. Și nu ne e teamă. Prin muzică, vrem să arătăm lumii că Ucraina e puternică și de neînvins. Vom lupta și vom cânta pentru victorie, în fața lumii care ne sprijină.” 
 
Concertul din U.K. are loc marți, 29 martie 2022. We stand with Ukraine! 
 
Vezi clipul cu trupa Antytila aici! 
@antytila_official Hello @Ed Sheeran , greetings from Kyiv! ���� We offer to make a live broadcast between Kyiv and Birmingham with Antytila temporary joining the gig remotely. #antytila #edsheeran #sheeran #ukraine #kyiv ♬ оригінальний звук - Antytila / Антитіла
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate