Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Beyonce îi aduce un omagiu Tinei Turner: „Nu m-aș fi aflat azi pe această scenă, dacă nu ar fi fost Tina Turner”

 VIDEO | Beyonce îi aduce un omagiu Tinei Turner: „Nu m-aș fi aflat azi pe această scenă, dacă nu ar fi fost Tina Turner”

În timpul concertului de la Paris, Beyonce i-a adus un omagiu Tinei Turner și a cântat piesa „River Deep – Mountain High”.

 
Săptămâna trecută, pe 24 mai, ne-am despărțit de Tina Turner. Printre cei care i-au adus un omagiu se numără Beyonce.

Artista i-a mulțumit Tinei Turner pentru muzică, pentru schimbarea pe care a adus-o în industria muzicală și în cariera ei, în timpul concertului din Paris, concert din cadrul turneului de promovare al abumului „Renaissance”:

„Vreau să mă opresc o secundă şi să o omagiez pe Tina Turner. Dacă sunteţi fanii mei, sunteţi fanii Tinei Turner pentru că eu nu m-aş fi aflat pe această scenă dacă n-ar fi fost Tina, aşa că vreau să strigaţi, astfel încât ea să vă simtă dragostea'', a transmis Beyonce la concertul ei din Paris.

Apoi, Beyonce a cântat live piesa „River Deep – Mountain High”, din repertoriul Tinei Turner. E piele de găină!

Urmărește momentul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate