Live

NOUTĂȚI

Alina Eremia a lansat EP-ul „OH, NO!”. Ascultă-l aici!

Alina Eremia a lansat EP-ul „OH, NO!”. Ascultă-l aici!

Oh, yes! Alina Eremia a lansat un nou EP, cu sound-uri noi și colaborări neașteptate.


„Ultimul Nivel” e prima piesă de pe EP și e în colaborare cu Aerozen. Celelalte piese sunt: „Spune-mi” (în colaborare cu Ștefan Costea), „Oh, no!” și „Rendez-vous”.

Cele 4 piese au un sound diferit de cel cu care ne-a obișnuit Alina Eremia.

„Pentru că nu-mi plac limitele, pentru că nu mai vreau ca muzica să mai zacă câte un an, doi într-un folder uitat, pentru că e nice când nu e totul matematică, m-am decis să scot un EP care nu a avut un brief, am experimentat și am lăsat inspirația să curgă liberă și să dea formă emoțiilor. Fiecare piesă are personalitatea ei și m-am distrat în timpul sesiunilor, lucru care sper să se transmită și cei care asculta să intre în starea pieselor”, a spus Alina Eremia pe pagina ei de Instagram.


Ascultă aici colecția de 4 piese!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate