Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Alina Eremia lansează documentarul „În Zadar”

VIDEO | Alina Eremia lansează documentarul „În Zadar”

Nimic nu se întâmplă în zadar, atunci când lucrezi pentru visurile tale. Alina Eremia și experiența „În Zadar” reprezintă un exemplu de vis împlinit.


Acum câteva zile, Alina Eremia a lansat documentarul „În Zadar”, care prezintă o săptămână dedicată muzicii și creației. Artista s-a retras în Zadar, Croația, alături de o echipă de oameni talentați și pasionați de muzică. Motivul pentru care aceștia s-au adunat în acel loc e iubirea pentru muzică.

„Se împlinesc deja ani de când îmi doresc să lucrez serios la proiectul meu în limba engleza, dar niciodată nu am găsit timpul, resursele, contextul în care să se intample. Anul ăsta nu am mai amanat. M-am retras în Zadar, Croația, împreuna cu o echipă de oameni frumoți si talentați, și am făcut muzică. Sunt străini care se transformă în prieteni și prieteni care devin familie. Timp de o săptămână am cântat, am dansat, am gătit, am uitat de lume, de telefon, de responsabilități”, a scris Alina Eremia pe pagina ei de Facebook.

Alina, așteptăm noile hituri, rezultate din această experiență!

Vezi documentarul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate