Live

NOUTĂȚI

TikTok introduce TikTok Now. Când apare în România

TikTok introduce TikTok Now. Când apare în România
Toamna aceasta, TikTok lansează funcția TikTok Now. Scopul acesteia este de a împărtăși cu prietenii tăi momente autentice. Așa că la fiecare alarmă primită pe aplicație, trebuie să deschizi camera și să fotografiezi / filmezi momentele care ți se înâmplă atunci.
 
 Cum funcționează?
 
TikTok Now e cel mai nou mod de a te distra și de a te conecta cu ceilalți pe TikTok. Zilnic, primești o notificare pentru a realiza un videoclip de 10 secunde sau o fotografie, folosind camera frontală și cea principală a telefonului.
 
Spre exemplu, dacă primești o notificare  acum, de la TikTok Now, va trebui să încarci o fotografie cu tine citind acest articol sau să filmezi locul în care ești și ceea ce faci. Fii autentic! Acesta e motto-ul funcției TikTok Now.
 
Când apare TikTok Now?
 
TikTok va începe testarea TikTok Now în următoarele săptămâni. În România, TikTok Now va putea fi accesat atât din aplicația TikTok, cât și din noua aplicație, TikTok Now.
 
TikTok Now are la bază siguranța și confidențialitatea comunității. Astfel, creatorii pot decide cine poate vizualiza și interacționa cu postările lor. 

See you pe TikTok: @radiozuoficial

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate