Live

NOUTĂȚI

VIDEO | ADDA a lansat albumul „Fata din diamant”: „Aceste 11 piese nu îmi mai aparțin. Sunt ale voastre.”

VIDEO | ADDA a lansat albumul „Fata din diamant”: „Aceste 11 piese nu îmi mai aparțin. Sunt ale voastre.”

„Fata din diamant” este numele celui de-al doilea album pe care ADDA îl lansează, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină, ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia.


Format din 11 piese statement, ADDA prezintă „Fata din diamant” în timp ce parcurge stări diferite și momente emoționante.

Acest album este o parte din sufletul meu. E parcursul meu și al femeii spre maturizare, acceptare, putere și iubire de sine. După ce a trăit tot, după ce a simțit tot, a căzut dar s-a ridicat, devenind un diamant!", spune ADDA.

Nu plânge, ADDA! 
 
Imediat după lansarea albumului, ADDA a făcut o postare pe Instagram, în lacrimi. Acolo, le-a transmis fanilor că noul album a fost realizat cu mult greu, în pandemie și printre perfuzii.  
 
A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studioul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar într-un final s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față, să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru. Acesta e scopul. Am dat tot ce am avut mai bun în aceste 11 piese. Acum nu îmi mai aparțin. Sunt ale voastre.”, este o parte din mesajul ADDEI de pe Instagram. 

„Tramvaiul 23", „Sfârșitul tramvaiului", „Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri" sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din albumul „Fata din Diamant", alături de alte șapte piese noi. Albumul este disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

„«Fata din diamant» este despre acceptarea tuturor trăirilor firești pentru care, uneori, m-am judecat singură. M-am lăsat să simt, să mă exprim și să mă eliberez. Acest album este cadoul meu pentru voi, dar și pentru mine" ne transmiste artista.
 
Felicitări, ADDA, pentru acest album, pentru putere și curaj! 
 
Ascultă piesele aici! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate