Live

NOUTĂȚI

VIDEO | 3 piese care s-au auzit LIVE la ZU sunt în trending pe YouTube

VIDEO | 3 piese care s-au auzit LIVE la ZU sunt în trending pe YouTube
Ne bucurăm de momentele în care artiștii vin în studioul ZU și ne cântă piesele lor de suflet, dar cel mai tare ne bucurăm când acestea sunt ascultate și apreciate de voi!

Andia, JO, Juno, Mario Fresh și Connect-R sunt artiștii care au venit de curând la Morning ZU și ne-au cântat piese în avanpremieră, dar și cover-uri. Momentele LIVE din studio au fost ZUper apreciate și vizualizate de voi, așa că au ajuns în trending-ul de pe Youtube.

♫ Andia se află în Top 10 Trending pe YouTube cu piesa „Ce urmează”, de aproape două săptămâni. Acum, se poziționează pe locul 6.

♫ JO & Juno au cucerit YouTube-ul, dar și TikTok-ul, cu piesa „Marea mea iubire” (cover), cântată la Marea Iubire ZU 2022.

♫ Mario Fresh & Connect-R au cântat la ZU în avanpremieră piesa „Umbre”, care a urcat în trending chiar în ziua în care a fost publicat videoclipul acesteia. Acum, se află pe locul 27 pe YouTube.

Ascultă piesele aici! Play & Repeat!

1. Andia - Ce urmează (Premieră - Live la Marea Iubire ZU 2022) #PiesaNelansata




2. JO și Juno - Marea Mea Iubire (Cover Vali Vijelie ft. Asu - Live la Marea Iubire ZU 2022)




3. Mario Fresh X Connect-R - Umbre (Live la Radio ZU) #PiesaNelansata

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate