Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Speak: „Șeful în casă e Ștefania, nu eu”

 VIDEO | Speak: „Șeful în casă e Ștefania, nu eu”
Cel mai nou invitat la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar este Speak. Am fost curioși să aflăm mai multe despre poveștile lui de viață, așa că am ascultat cu drag fiecare minut din podcast.  

Speak și Ștefania sunt iubiți din generații diferite, așa că artistul a fost întrebat despre cum se simte această diferență de 10 ani. Speak a spus că aceștia au gusturi diferite, mai ales în muzică, unde el preferă hiturile vechi, iar Ștefania - muzica din prezent, mai comercială. Cu toate acestea, Speak nu îi impune Ștefaniei să îi placă ceea ce lui îi place, mai ales că nu el e „bărbatul casei”. :))

„În casă nu există bărbatul, femeia e miezul, din punctul meu de vedere. Adică șeful în casă e șoarecul, nu eu.”, a spus Speak la podcastul Fain & Simplu. 

De asemenea, Speak a mărturisit că baschetul i-a salvat viața, iar plecarea la București i-a adus un nou început, care nu a fost ușor deloc. Ne-a spus despre perioada în care câștiga doar 100 de lei pentru un concert și că tocmai aceste dificultăți l-au făcut să ajungă la maturitatea necesară pentru a-și îndeplini visurile.

Ascultă podcastul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate