Live

NOUTĂȚI

Vești incredibile pentru Generația Z! Iuliana Beregoi dă startul verii cu SUMMER PARTY!

Vești incredibile pentru Generația Z! Iuliana Beregoi dă startul verii cu SUMMER PARTY!

Iuliana Beregoi împreună cu Mixton Music organizează pentru tine cel mai tare concert din vara asta, SUMMER PARTY.


Vino și tu pe 8 IULIE, la Arenele Romane, să te distrezi, să cânți și să te încarci cu energie alături de Iuliana și invitații ei speciali. 

Vei avea parte de multe surprize, momente spectaculoase și mai mult, fanii pot achiziționa bilete  suplimente meet & greet pentru a se întâlni cu Iuliana Beregoi, iar cel mai norocos poate câștiga 1000 euro cash pentru o vacanță de vară de neuitat.

Cântăreață, actriță, vlogger și influencer, melodiile ei au ajuns în top pe Youtube și pe radio.
Serialul Lara, al carei personaj principal este, a ajuns pe Netflix. Este personaj principal și în filmul "Două inimi", care a rulat recent în cinematografe si care va putea fi urmărit din 1 mai în exclusivitate pe Netflix.
 
Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă din România și Republica Moldova, fiind idolul copiilor și adolescenților din aceste doua țări.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate