Live

NOUTĂȚI

Top 10 Shazam: Cele mai căutate piese în acest moment

Top 10 Shazam: Cele mai căutate piese în acest moment

Curioși să aflăm ce muzică mai ascultă românii în ultima vreme, am aruncat un ochi pe Shazam și am aflat care sunt cele mai căutate 10 piese.

 
Shazam este aplicația minune care ne ajută zi de zi pe toți să găsim numele acelor piese fresh care ne atrag atenția la radio. În acest moment, cele mai căutate 10 piese din Top 200 Shazam România sunt ocupate de artiști din România, dar și din străinătate. Lideri în top sunt Vescan și Eva Timush cu o piesă care se aude și ZU - „Colegi de apartament”. Pe locul al doilea, avem colaborarea momentului, Puya și Tudor Chirilă cu piesa „Stele căzătoare”, urmați de Domino, Rareș și Theo Rose, pe locul al treilea, cu piesa „Sâmbătă seara”. Dacă vrei să afli care sunt cele 10 piese din top, aruncă o privire în lista de mai jos. 

1. Vescan x Eva Timush - Colegi de apartament



2. Puya x Tudor Chirilă- Stele căzătoare



3. Rareș x Theo Rose x DOMINO - Sambătă seara



4. Misha Miller - Un minut



5. Coi Leray - Players



6. Tiësto - Lay Low



7. Alina Eremia x Mario Fresh - Ai fost



8. Lost Frequencies, Elley Duhé, X Ambassadors - Back To You



9. Future Royalty - Heart Shaped Box (Nirvana Cover)



10. Felix Jaehn & Ray Dalton - Call It Love



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate