Live

NOUTĂȚI

Un jurnalist cântă alături de Jason Derulo, după ce a devenit faimos pe TikTok

 Un jurnalist cântă alături de Jason Derulo, după ce a devenit faimos pe TikTok

Louis Theroux, Amelia Dimoldenberg și Jason Derulo au colaborat pentru videoclipul unei piese virale pe TikTok: „Jiggle Jiggle”. 
 

Cum a început totul?
 
Louis Theroux, jurnalist și realizator de documentare, a fost invitat la emisiunea Ameliei Dimoldenberg, „Chicken Shop Date”. Acesta a fost întrebat dacă îi place muzica, iar el a răspuns cu niște versuri rap. Vezi momentul aici:
 


DJ-ii Duke & Jones au mixat acele versuri, iar sunetul a ajuns viral pe TikTok. Mai mult de atât, sunetul a ajuns și la urechile lui Jason Derulo. Și așa s-a lansat videoclipul piesei „Jiggle Jiggle”, filmat împreună cu Louis Theroux și Amelia Dimoldenberg.
 


Jason Derulo s-a mai inspirat din sunete de pe TikTok, pentru hiturile lui. Cum ar fi:  „Savage Love” și „Love Not War”. 

Vezi videoclipul piesei „Jiggle Jiggle” aici. E de pus pe repeat!

Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate