Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 3 piese noi din playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: 3 piese noi din playlist-ul Radio ZU

Playlist-ul nostru e playlist-ul tău! Cu hiturile care îți plac. Cu acele piese pe care vrei să le pui pe repeat. Cu muzica ce te însoțește zi de zi. 



„Vegas” nu e foarte departe, atunci când călătorești printre piese noi. Doja Cat ne aduce în playlist noua ei piesă, „Vegas”, care face parte de pe coloana sonoră a filmului „Elvis” și e inspirată din piesa „Hound Dog” by Big Mama Thornton.

Nu judeca o piesă după nume. „Bad memories”, noul single de la Meduza, are sound-ul perfect pentru a-ți crea cele mai tari amintiri din vara asta.

Dacă n-ai reuși să prinzi un „Răsărit Perfect”, poți să îl asculți. Olivia Addams și noua ei piesă intră în playlist-ul Radio ZU.

Colegul Cristian Păun e cel care are grijă să asculți cele mai noi hituri la Radio ZU. Play!

Doja Cat - Vegas




MEDUZA, James Carter - Bad Memories ft. Elley Duhé, FAST BOY




Olivia Addams - Răsărit perfect

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate