Live

NOUTĂȚI

„TU” se ascultă în Torpedoul lui Morar. PLAY Lidia Buble!

 „TU” se ascultă în Torpedoul lui Morar. PLAY Lidia Buble!
„De ce să fie greu să zici" te iubesc"? De ce să te complici atunci când vrei să spui " mi-e dor"? De ce să cazi în false idei ale spiritului când poți, atât de simplu, să-i mărturisești că-ți lipsește tare atunci când nu se amestecă, pentru puțin timp, cu aerul tău. Natural, organic, simplu. Acestea sunt ingredientele mele, pentru  toamnă”, mărturisește Lidia. 

Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai nou single lansat de Lidia Buble, pe care Mihai Morar l-a „trimis” direct în Torpedoul.
Așadar, new în Torpedoul lui Morar, „TU”, Lidia Buble!





Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an ea a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sina) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul trecut, artista a lansat „Cămașa”,single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu șase luni, Lidia și-a surprins bublișorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate