Live

NOUTĂȚI

„Bad Liar”, cântată de Imagine Dragons, intră în Torpedoul lui Morar

„Bad Liar”, cântată de Imagine Dragons, intră în Torpedoul lui Morar
Ascultă HITUL de peste 10 milioane de views pe Youtube. „Bad Liar”, noua piesă a băieților de la Imagine Dragons, intră direct în Torpedoul lui Morar.

„Imagine Dragons este noua mea trupă favorită. Aș da orice să ajung la un concert de-al lor!”, a spus Mihai Morar în Morning ZU înainte să dea PLAY piesei.


 


Lansată pe 6 noiembrie 2018, „Bad Liar” are peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
Single-ul care a anunțat, cumva, lansarea albumului „Origins” care a avut loc pe 9 noiembrie, vine cu un mesaj extrem de puternic din punct de vedere emoțional. „Bad Liar” este, de fapt, povestea problemelor amoroase pe care le-au avut solistul Dan Reynolds și soția lui, Aja Volkman.
 
În aprilie anul acesta cei doi anunțau că mariajul lor de 7 ani a ajuns la final. Lucrurile par să se mai fi așezat acum sau cel puțin asta înțelegem din declarația lui Dan Reynolds. Artistul a spus că după separarea de soția lui, atenție - separare nu divorț, ei au continuat să se întâlnească.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate