Live

NOUTĂȚI

Trupa Vunk a lansat piesa „Ajunge”. Ascult-o aici!

Trupa Vunk a lansat piesa „Ajunge”. Ascult-o aici!
Trupa VUNK a lansat piesa „Ajunge”, inclusă pe albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”. 

 „Cântecul ăsta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care îl ai și cu tine însuți, dar și cu persoana care te face sâ strigi “Ajunge”. Este un cântec care îndeamnă la curaj, la speranța pe care o aduce o alegere sau o schimbare. In contextul în care ne aflăm cu toții acum piesa asta capătă alte sensuri. Lumea se schimbă definitiv și viețile noastre la fel. Eu cred că în bine, pentru că acum e timpul sâ spunem “Ajunge” față de tot ce nu era bun în viețile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dinții să nu pierdem, tot ce voiam să fim sau să deținem, dar nu aveam nevoie, de fapt.”, a spus Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.  
 
Piesa a fost înregistrată în timpul concertului aniversar „Deja Vu” din 2019, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență VUNK.

Ajunge cu vorba, dă-i un play și spune-ne într-un comentariu cum ți se pare piesa!



PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „ON” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate