Live

NOUTĂȚI

Noaptea Târziu - Corona (Cover Jador x Lino Golden - Dau Moda)

Noaptea Târziu - Corona (Cover Jador x Lino Golden - Dau Moda)
Băieții de la Noaptea Târziu au lansat o parodie care te va ajuta să treci mai ușor peste perioada de izolare la domiciliu. Probabil, ai vazut o mulțime de glume și parodii pe marele internet despre felul în care oamenii aleg să își petreacă viața în plină pandemie de coronavirus. Cu toate astea, nu strică să mai râzi la o parodie, mai ales când vine de la Cucu, Emi și Cuza.  

Îți recomandăm să urmărești acest clip de acasă! Play!



PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „ON” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate