Live

NOUTĂȚI

Trupa A.S.I.A se reunește după 17 ani într-un concert aniversar

Trupa A.S.I.A se reunește după 17 ani într-un concert aniversar

OMG! Opriți tot! Trupa A.S.I.A se reunește după 17 ani! Membrele trupei, cu excepția Irinei Nicolae, se vor întâlni cu fanii lor la începutul lunii martie, cu ocazia unui concert aniversar. 

 
În caz că nu știai, trupa A.S.I.A a făcut senzație la începutul anilor 2000 cu piese pe care le mai fredonăm și astăzi: „Sună periculos”, „Inima mea”, „Dă-mi nopțile înapoi” sau „O iubire de-o vară”.

Cu siguranță ai auzit și tu refrene precum: „Sună periculos, trage fusta mai jos” sau „Ia cu tine și inima, inima mea, și ascunde-o în bagaje pe undeva”. 

Numele formației este un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona. Irina a fost înlocuită ulterior de „Ianna” Rodica Novac. Muzica lor s-a bucurat de succes și după destrămarea trupei, în 2006.
 
 
Sperăm ca într-o zi, fetele de la A.S.I.A să ne treacă pragul și să ne cânte live piesele care le-au făcut cunoscute în România.
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate