Live

NOUTĂȚI

Fain & Simplu x Ateneu: A doua conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu la Ateneul Român

Fain & Simplu x Ateneu: A doua conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu la Ateneul Român

A doua ediție a evenimentului Fain & Simplu x Ateneu va avea loc pe 25 Februarie 2023, în cel mai fain loc din București: Ateneul Român.


În acest podcast live, Mihai Morar îi va avea alături pe Prof. Dr. Constantin Dulcan, Părintele Constantin Necula și un invitat supriză, a cărui identitate va fi anunțată în curând. 
 
Pentru că întâlnirea va avea loc a doua zi după Dragobete, Mihai Morar va discuta cu invitații săi despre iubire în toate formele ei, de la iubirea de sine până la iubirea de aproape și pentru cel drag până la moarte.

„Abia aștept să celebrăm comunitatea aceasta pe care o creștem împreună printr-o conferință închinată iubirii” a scris Mihai pe contul său de Instagram.

Îți poți rezerva locul la Ateneu aici: https://bilete.fainsisimplu.ro/


Seara se va încheia cu un concert live de muzică clasică.
 
Pe 25 februarie 2023, te așteptăm la Ateneul Român. Să fie Iubire!
 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate