Live

NOUTĂȚI

Trainerul Paul Olteanu și psihoterapeutul Alexandra Irod te așteaptă la discuții în direct la ZU

Trainerul Paul Olteanu și psihoterapeutul Alexandra Irod te așteaptă la discuții în direct la ZU
Paul Olteanu, trainer și coach, și Alexandra Irod, psihoterapeut, te așteaptă la o conversație în direct la Radio ZU despre cum funcționează creierul, mintea și emoțiile noastre în vremuri de criză și pandemie și despre cum putem să ne facem viața mai bună, atât nouă cât și celor din jur.

Vom vorbi despre cum și de ce „ne pierdem mințile”, cum putem face față fricii și anxietății, care sunt butoanele emoționale sensibile apăsate de pandemie și cum ne putem regla, care sunt implicațiile psihologice ale izolarii sociale, cum putem sa ne creștem imunitatea prin practici probate stiințific și multe altele.

Deci, dacă vrei să te ințelegi mai bine pe tine și pe cei din jur și să navighezi mai usor perioada asta, ascultă Radio ZU joi și vineri (26 și 27 martie) de la ora 21:00. Poți să iei legătura cu ei folosind numărul nostru de WhatsApp - 0747 22 1815 - sau sunând la 021 409 19 00.


FĂ CUNOȘTINȚĂ CU PAUL!

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și transformare.

In 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) si al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din Romania, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat in urma votului direct a 567 de directori si manageri de HR din toata tara.

În ultimii 12 ani Paul a dezvoltat si livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neurostiinta comunicarii, neurostiinta increderii, PCM, public speaking, branding personal si dinamici de grup catre publicuri din Europa, America și Asia.

Din 2013 Paul este trainer si coach certificat in Process Communication Model ® - o teorie de personalitate premiată, utilizată la NASA în selectia și gestiunea echipelor și în pregatirea comunicațională a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer si coach PCM din Romania, lucrand cu peste 3500 de profesionisti fie in programe personalizate, fie in cursuri deschise. Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universitatii Romano-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

În timpul liber, Paul realizează MindArchitect.ro – un podcast despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi.



FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ALEXANDRA!

Alexandra Irod este psihoterapeut, cu specializări în terapia Gestalt și Psihotraumatologie.

În urmă cu doi ani a devenit și coach transformațional și a obținut certificarea pentru instrumentul psihometric Life Style Inventory Assessment.

Până acum 6 ani, Alexandra a profesat ca economist în cadrul mai multor companii multinaționale, precum KPMG, EY sau HP. Ea consideră că experiența din corporații este o altă resursă pe care o folosește pentru a-și înțelege cât mai bine clienții și pentru a-și adapta stilul de lucru la nevoile lor.

Alexandra organizează ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală pe teme precum “Conexiunea între stres și boli”, “Arta și știința relațiilor”, “Comunicare conștientă”, “Traumă și vindecare”, “Autenticitate versus Atașament”.

Intenția ei este să creeze spațiul în care oamenii să se înțeleagă pe ei înșiși și pe alții mai bine, pentru a-i ajuta să construiască relații mai constructive și mai împlinitoare.

Despre abordarea psihoterapeutică:
Gestalt este o abordare psihoterapeutică ce se concentrează asupra trăirilor prezente ale celui aflat în fața terapeutului. Cu alte cuvinte, această formă de terapie ne încurajează să înțelegem ce se întâmplă în viața noastră în momentul prezent și cum experiențele din trecut ne impactează acum. Ne învață să devenim mai conștienți și ne ajută, mai degrabă, să experimentăm situațiile și emoțiile trecute, și nu doar să le povestim.

Psihotraumatologia este o metodă care se concentrează asupra experiențelor traumatice și a impactului pe care acestea le au asupra noastră, cu intenția de a însoți clientul în procesul său de vindecare.


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate