Live

NOUTĂȚI

3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU
Ne dorim să share-uim #stareadebine, motiv pentru care DJ-ii Radio ZU rămân pe frecvență și au misiunea să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți din izolare.

De 11 ani, HIT-urile se ascultă la ZU. Iar colegu’ Păun a vrut să aducă #stareadebine în casa ta și a adăugat 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU.

Avem: 

Alan Walker ft Ava Max – „Alone”, Part II
 


Nea - „Some Say”
 

Robin Schulz ft Alida – „In Your Eyes”
 


 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate