Live

NOUTĂȚI

Trailer | Află când apare filmul „Odată pentru totdeauna”, cu Smiley în rol principal

Trailer | Află când apare filmul „Odată pentru totdeauna”, cu Smiley în rol principal
Oficial, lui Smiley îi merge bine! Anul trecut, artistul a lansat serialul muzical „Mai mult de-o viață”, iar anul acesta îl vom vedea ca protagonist în filmul „Odată pentru totdeauna”.
 
Filmul va avea premiera pe data de 25 februarie 2022. Regizorul acestui lungmetraj este Iura Luncașu, iar acțiunea e inspirată din viața lui și a fratelui său.
 
"E un subiect foarte interesant, se confruntă foartă multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă, şi este atins de această boală a secolului : depresia", a declarat Iura Luncașu
 
Ce rol joacă Smiley în filmul „Odată pentru totdeauna”
 
E primul film în care Smiley are un rol principal. Acesta joacă rolul unui regizor faimos, pe nume Alex Zota, care trece prin stări depresive. Pe parcursul acestei perioade grele din viața sa, Alex Zota, personajul interpretat de Smiley, își dă seama că familia, iertarea și iubirea sunt cele care dau sens vieții. 

Vezi aici trailer-ul!
 


Noi de abia așteptăm să-l vedem! Mai multe noutăți găsești AICI.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate