Live

NOUTĂȚI

A fost anunțată data oficială pentru Premiile Grammy 2022

A fost anunțată data oficială pentru Premiile Grammy 2022
Gala Premiilor Grammy trebuia să aibă loc pe 31 ianuarie, anul acesta, dar a fost amânată din cauza contextului pandemic. 
 
Recording Academy a dezvăluit că cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie 2022, în Las Vegas, în cadrul sălii MGM Grand Garden Arena. Gala va fi prezentată de Trevor Noah, gazda emisiunii „The Daily Show”. 
 
E prima dată când decernarea Premiilor Grammy are loc în Las Vegas! Uite cum arată din exterior MGM Grand Garden Arena:

Sursa: Trip Advisor.
Oficial, Jay-Z este cel mai nominalizat artist din istoria Premiilor Grammy, cu 83 de trofee adunate. Billie Eilish a fost desemnată pentru 7 trofee, iar cel care conduce lista este Jon Batiste, pianistul de jazz și liderul trupei din emisiunea “The Late Show with Stephen Colbert”, care a primit 11 nominalizări.
 
Ai AICI lista artiștilor nominalizați la Premiile Grammy 2022. Care sunt preferații tăi? 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate