Live

NOUTĂȚI

Torpedoul lui Morar: „Lacrima” de la Ioana Ignat și Tudor Monroe

Torpedoul lui Morar: „Lacrima” de la Ioana Ignat și Tudor Monroe
De astăzi poți să asculți „Lacrima” în Torpedoul lui Morar. După „În palma ta” și „Dor de noi”, Ioana Ignat vine cu un nou single. De această dată „Lacrima”, o piesă sensibilă pe care Mihai Morar a ales-o pentru Torpedoul lui Morar.
 
“Lacrima este tabloul sufletului desenat pe pânza emoțiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile înseamnă durere, fericire, dezamăgire, dor, neputință, disperare... iar pe scurt, eliberare a emoțiilor și sentimentelor. Sper ca această piesă să vină ca o eliberare a tuturor celor care nu au găsit încă puterea să își exprime sentimentele", a declarat Ioana Ignat.
 
Supriză sau nu, „Lacrima” are deja peste un milion de vizualizări pe Youtube. Iată că la 48 de ore de la lansarea oficială, noua piesă a Ioanei Ignat în colaborare cu Tudor Monroe este numărul 1 în Trending.
 
Bravo, Igni!

 


Ascută toate piesele din Torpedoul lui Morar pe contul de Youtube Radio ZU.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate