Live

NOUTĂȚI

Ryan Reynolds se transformă în Pikachu pentru un nou film. Vezi trailer-ul!

Ryan Reynolds se transformă în Pikachu pentru un nou film. Vezi trailer-ul!
Universul Pokémon prinde viață! Celebrul desen animat se transformă într-un film de lung metraj care se va numi „Pokémon Detective Pikachu”. Creatura galbenă, pufoasă și adorabilă va fi personajul principal al producției, iar vocea lui va fi nimeni altul decât Ryan Reynolds.

Ryan a avut un succes incredibil cu filmele din seria „Deadpool”, dar pentru că este genul de actor care profită de orice ocazie ca să facă publicul să râdă, acum se transformă într-unul dintre cele mai iubite personaje din toate timpurile. Noutatea pe care o aduce acest film este faptul că simpaticul Pikachu va avea un vocabular complet și nu se va rezuma doar la a își spune pe nume, așa cum au fost obișnuiți fanii animației Pokémon.

„Pokémon Detective Pikachu” va fi disponibil în cinematografe începând cu 11 mai 2019. Până atunci, aruncă o privire la trailer ca să vezi despre ce e vorba!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate