Live

NOUTĂȚI

TOKHIT, rețeaua socială a viitorului. Care e data oficială de lansare

TOKHIT, rețeaua socială a viitorului. Care e data oficială de lansare
Mai țineți minte când ne jucam FarmVille pe Facebook și nu ne gândeam că aceste aplicații vor ajunge atât de departe? Sau poate că unii au fost vizionari și s-au gândit. Și așa au lansat TOKHIT!

Ce este TOKHIT?

TOKHIT e prima rețea socială bazată pe blockchain, gamification și NFT-uri, dezvoltată de doi români, Andrei Ureche și Cristian Voaideș.

Fondatorii vin cu o nouă viziune despre social media, bazată pe nevoile publicului, fără reclame, unde există o libertate totală de exprimare, recompensată financiar. Toate aceste aspecte au făcut ca aplicația să obțină o evaluare de 155 de milioane de dolari.

„Încercăm să ascultăm nevoile publicului, așa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o rețea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorilor. Îi vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica.”, spune Andrei Ureche, unul dintre fondatorii proiectului

Așa că be ready pentru 22 februarie 2022! Aceasta e data oficială de lansare a TOKHIT.

Care sunt avantajele TOKHIT?

Noua aplicația este locul unde creatorii și utilizatorii pot cumpăra, vinde și tranzacționa NFT-uri, cu ajutorul unor HITT Tokens, fără să fie limitați de publicitate. O aplicație fără reclame… sună inovator!  

Cei care produc un conținut de calitate pot primi Diamond Coins, care pot fi transformați în bani reali. Desigur că există o evaluare a conținutului, în funcție de interacțiunea pe care utlizatorii o au cu produsele create.

Mai mult de atât, TOKHIT creează o nouă generație de emojis, care se numesc AirHugs. Cu acestea poți trimite îmbrățișări digitale persoanelor dragi. Tare, nu?

Așa cum spunem la masa de Crăciun „Mai pot și cozonac”, tot așa spunem și aici: Mai putem și alte aplicații noi! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate