Live

NOUTĂȚI

Care e cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Care e cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

„Mr Saxobeat”, hitul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify! A fost lansată acum 11 ani, dar continuă să fie populară pe toate platformele de muzică. 

 
În noiembrie 2020, „Mr. Saxobeat” avea 200 de milioane de ascultări pe Spotify, iar în doar 15 luni a adunat încă 100.000.000 de ascultări. În total, piesa are peste 300 milioane de ascultări pe Spotify.
 
„Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii.", ne transmite Alexandra Stan
 
De asemenea, videoclipul de pe YouTube al piesei „Mr. Saxobeat” a reușit să atingă un număr impresionant de vizualizări: 1,2 miliade. 
 
Piesa noastră de azi, de pus pe repeat, e „Mr. Saxobeat”! Ascult-o și tu aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate