Live

NOUTĂȚI

Theo Rose a născut. Artista și Anghel Damian au devenit părinți de băiat

Theo Rose a născut. Artista și Anghel Damian au devenit părinți de băiat

Momentul mult așteptat a sosit! Theo Rose a născut un băiat de nota 10, în această dimineață. Artista și Anghel Damian trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

 
Theo Rose și-a îndeplinit un nou vis, acela de a deveni mamă. În această dimineață de 14 iunie, artista a adus pe lume un băiat pe nume Sasha Ioan.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a anunțat Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Cu toate că sarcina a fost prioritatea artistei, Theo Rose și-a continuat activitatea pe scenă, la radio și la TV. Chiar acum două săptămâni, Theo Rose a venit în vizită la Popescu și Cuza. De abia așteptăm să o revedem în studioul ZU, purtând în brațe noua ei fericire.

Felicitări, Theo și Anghel! Mult succes cu cel mai frumos rol din lume, acela de a fi părinți!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate