Live

NOUTĂȚI

Top Shazam România. Care sunt cele mai căutate piese de români?

Top Shazam România. Care sunt cele mai căutate piese de români?

Dacă ești curios să vezi cum arată topul Shazam România la început de vară 2023, dă play mai jos!

 
Îți lăsăm aici 10 piese pe care românii le caută pe Shazam în acest moment.

Ascultă-le și spune-ne care îți place cel mai mult! Pe unele le știi deja din playlist-ul Radio ZU.
 
Alexia – Interstelar

 



Piesa „Interstelar” e despre o poveste de iubire fără sfârșit.
„Interstelar este prefața unui sfârșit pozitiv, este despre serenitate, despre sinceritate și despre numitorul comun. Despre iubirea și liniștea de la capătul călătoriei. Este despre spațiul dintre stele, unde ne punem cu toții visele. Modul prin care vedem lucrurile diferit este și cel prin care ne găsim fericirea, rămânând la final doar lupta de a ajunge acolo”, ne-a transmis Alexia.

Andia - Scrie-mi orice



„Scrie-mi orice” este mai mult decât o piesă despre iubire, este despre o stare care îți cuprinde întreaga ființă atunci când teama că iubirea s-a încheiat se instalează în corp. Sper ca această piesă să vă facă să iubiți nebunește și să vă îndemne să scrieți orice acelei persoane din viața voastră” a declarat Andia despre noua ei piesă.

Andra x Andrei Bănuță.- Nu M-am Gândit La Despărțire



La 40 de ani de la premiera piesei „Nu m-am gândit la despărțire”, de la Festivalul Mamaia, hitul se întoarce într-o nouă variantă în interpretarea Andrei și a lui Andrei Bănuță.

„Un cadou pentru public și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist unic și o voce nemuritoare din muzica românească”, a declarat Andra.

AriBeatz, Ozuna, Sfera Ebbasta, GIMS - MIRAGE



„Mirage" este o piesă care demonstrează puterea colaborărilor muzicale și explorarea diverselor stiluri muzicale. Prin unirea talentelor lui AriBeatz, Ozuna, Sfera Ebbasta și GIMS, piesa devine o experiență sonoră captivantă și memorabilă.

Iniko - Jericho



În lumea muzicii există piese care reușesc să inspire, să mobilizeze și să transmită un mesaj puternic de determinare. Piesa „Jericho" este un imn al rezistenței și forței interioare.

 
Nicole Cherry x Tata Vlad - Nu mai consum



„Nu mai consum e o piesă puternică, un dialog vijelios al unui cuplu în care ea simte că s-a dedicat în totalitate și că relația lor e de domeniul trecutului, iar el o învinovățește pentru dramă. Îi mulțumesc lui Tata Vlad că a venit cu forța și atitudinea specifică, cred că am conturat împreună o piesă de succes”, ne-a declarat Nicole Cherry.

Misha Miller - Un minut




„Un minut”, piesa formaţiei Hi Q, este prima melodie în limba română lansată de Misha Miller într-o versiune proprie.
În urmă cu 20 de ani, Hi-Q se auzea peste tot cu refrenul „inima mea a rămas, a rămas la tine, sufletul meu plânge iar, plânge după tine”. Tu îți mai amintești ce făceai prin anul 2001?
Melodia „Un minut” încă se mai aude pe la petreceri, chiar și acum, în 2023 și a rămas în inimile multora dintre noi.

Tiësto - Lay Low



Tiesto a început 2023 cu un nou single, intitulat „Lay Low", o piesă deep house, cu un sound fresh.Piesa ne aminteste de festivalurile de muzică din Ibiza și are toate șansele să devină hitul verii 2023.

TEYA DORA – DŽANUM



„Džanum" este o piesă care te poartă într-o călătorie muzicală pasională și emoționantă, oferind o experiență sonoră captivantă.

Marshmello, Manuel Turizo - El Merengue



„El Merengue”, o explozie de ritm și bucurie. Este genul ăla de piesă care te face să dansezi până în zori și să te bucuri de viață. Colaborarea dintre Marshmello și Manuel Turizo aduce o explozie de ritm și bucurie în difuzoare.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate