Live

NOUTĂȚI

The Weeknd, primul rol principal într-un film. Va juca alături de Jenna Ortega

The Weeknd, primul rol principal într-un film. Va juca alături de Jenna Ortega

Cântărețul canadian The Weeknd va interpreta primul său rol principal într-un film, pe care l-a scris și produs împreună cu echipa acestui lungmetraj.


Artistul va juca alături de Jenna Ortega, cunoscută pentru rolul principal din serialul „Wednesday”, și actorul Barry Keoghan din filmul „The Banshees of Inisherin”.

Titlul și intriga filmului nu sunt cunoscute încă, dar știm că această nouă producție va fi regizată de Trey Edward Shults, cunoscut pentru producțiile „Waves” şi „It Comes at Night”.

 Mai mult de atât, The Weeknd, pe lângă rolul său principal din film, va fi și coscenarist și producător. De asemenea, partenerii lui de scenariu și producție sunt Reza Fahim, Kevin Turren și Harrison Kreiss.

Artistul va juca și în serialul „The Idol”, așa că drumul lui în lumea cinematografiei începe aici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate