Live

NOUTĂȚI

Vlad Miriță lansează o piesă cu un mesaj puternic. „Sfârșitul e un nou început”.

Vlad Miriță lansează o piesă cu un mesaj puternic. „Sfârșitul e un nou început”.

Vlad Miriță, unul dintre artiștii romantici și profunzi care și-au câștigat un loc puternic pe scenele din România, dar și pe cele internaționale, revine în atenția publicului meloman cu o piesă nouă, o alegere surprinzătoare pentru un cântăreț și compozitor român.


Tenorul își pune emoțiile, de data aceasta, pe solfegiul unui cover al piesei „February Song”, interpretată de Josh Groban, readaptată în studiourile prestigioasei case de producție Republic Production. 
 
„Sfârșitul e un nou început”, piesa pe care o lansez astăzi, este un cover inspirat de una dintre dintre cele mai apreciate piese „February Song”, interpretată de Josh Groban. Eu ascult de mulți ani Groban, un artist foarte important în America, un artist pop opera sau clasic crossover, stil muzical pe care-l cânt la rândul meu de peste 20 de ani.”, mărturisește Vlad Miriță. 

Vlad Miriță - Sfâșitul e un alt început 
 
 

Piesa, produsă de Republic Production, a fost înregistrată în București, iar videoclipul a fost filmat la Palatul Culturii din Târgu Mureș, una din cele mai impresionante clădiri ale Belle Époque din Transilvania.
 
„Colegii de la Republic Production au rezolvat in house cu locația, iar eu am ajuns acolo, am filmat și am plecat. Totul s-a întâmplat foarte repede și a ieșit această minunăție de proiect de care sunt foarte încântat și care sper să ajungă la inimile celor care o vor asculta.”, conchide Vlad Miriță.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate