Live

NOUTĂȚI

Eurovision 2022: În seara asta aflăm dacă România intră în Marea Finală

Eurovision 2022: În seara asta aflăm dacă România intră în Marea Finală
S-a lăsat cu multe emoții și repetiții pentru WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022! Îi ținem pumnii pentru această seară de neuitat! 
 
L-am urmărit pe WRS pe social media, unde a primit ZUper multe aprecieri. Videoclipul lui de la repetiții a ajuns și în YouTube Trending. Îl găsești mai jos. 
 
Miercuri, WRS a avut ultima repetiție, iar în seara asta, joi, 12 mai, aflăm dacă piesa „Llamame” intră în Marea Finală.
 
În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în Selecţia Naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru țara mea și pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm și abia aștept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală și din fața ecranelor. Hai România!”, a declarat wrs.
 
România intră, joi, în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda. Reprezentantul nostru va avea pozitia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

WRS - Llámame - Exclusive Rehearsal Clip - Romania - Eurovision 2022
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate