Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift devine prima artistă din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună

Taylor Swift devine prima artistă din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună

Cântăreața și compozitoare americană Taylor Swift a stabilit un nou record în industria muzicală. 

 
Unii au copilărit cu piesele lui Taylor Swift, precum „I knew you were trouble”, „You Belong With Me” sau „Love Story”, alții poate că au descoperit-o mai târziu și au visat să ajungă la un show de-al ei. E artista fenomen care câștigă premiu după premiu și lansează hit după hit.

În iulie, anul acesta, Taylor Swift a devenit prima femeie din istorie cu patru albume simultan în Top 10 în SUA. Astfel că a depășit un record stabilit de Barbra Streisand, devenind artista cu cele mai multe albume No 1 din istorie.

Artista continuă să scrie istorie. Zilele trecute, Taylor Swift a doborât un nou record, aceasta devenind prima artistă cu 100 de milioane de ascultători pe lună pe Spotify. Anunțul a fost făcut de Spotify, pe social media:

„Atitudine de regină. Pe 29 august, Taylor Swift a devenit prima artistă din istoria Spotify care a atins pragul de 100 de milioane de ascultători pe lună”, a anunțat platforma de streaming Spotify.


În prezent, Taylor Swift se află în turneul mondial „Eras Tour”, care va ajunge în cinematografe. Așa că dacă nu ai reușit să ajungi la un concert Taylor Swift, poți vedea filmul „Eras Tour”, care va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 13 octombrie. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate