Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift a doborât un nou record. Artista a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify

Taylor Swift a doborât un nou record. Artista a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify

În ziua lansării albumului „1989 (Taylor's Version)”, Taylor Swift a stabilit un nou record: artista a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify. 

 

Totodată, proaspătul ei album a devenit cel mai ascultat album într-o singură zi din 2023, pe acest serviciu de streaming. 
 
Partea și mai interesantă este că artista și-a doborât propriul record. Anul trecut, albmul ei „Midnights” deținea aceeași poziție, devenind cel mai ascultat album într-o singură zi în anul 2022.
 
 Nu este un lucru nou. dacă ești fan Taylor Swift, probabil știi că este o versiune remasterizată a albumului original „1989” (2014). printre piesele noi adăugate pe acest  material se numără „Is It Over Now?”, „Say Don’t Go”, „Now That We Don’t Talk”, „Suburban Legends” și „Slut!”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

 
 
 
Felicitări, Taylor Swift! Ține-o tot așa!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate